Menu

“COLOR RUNNING”

Једна од најпопуларнијих и најузбудљивијих тематских трка у свету, чија је основна карактеристика посипање учесника бојама органског порекла одржаће се другу годину за редом у Београду под називом COLOR RUNNING powered by Tikkurila.

Трка је аматерског карактера с циљем да промовише вредности другарства, мотивације и забаве. Намењена је како одраслима (рекреативцима) тако и деци, односно свима који желе да учествују у једној потптуно другачијој трци. Боје које се користе су органског порекла, намењене су исхрани и лако се скидају једноставним прањем водом.

8. Октобра на Савској променади са почетком у 10:00ч ће стартовати трка за децу, а од 12:00ч стартује трка за одрасле. За децу је припремљено мноштво забавних активности од стране организатора. Сваки учесник који успешно обојен заврши трку добиће медаљу, а троје најбржих добиће вредне награде које је припремила компанија Tikkurila златни спонзор трке, као и остали пријатељи трке.

Организатор трке с бојама Color RUNNING powered by Tikkurila је атлетски клуб Running. Партнери трке су Савез за рекреацију и фитнес Београда, Секретаријат за спорт и омладину града Београда и компанија Nissan. Манифестацију су помогли пријатељи трке: Nikon, Belgrade Waterfront, Nike, Esensa i dr.

Висина котизације за дечију трку износи 500дин. и уплаћује се искључиво на рачун[S1]  организатора трке.

Уплата котизација за трку се врши путем рачуна Running-a код Unicreditbank бр: 170-0030016763001-26 Прималац: Атлетски Клуб Running Нушићева 6, Београд Назнака: Котизација за учешће на трци/дечијој трци color Running за ИМЕ ПРЕЗИМЕ

Школица спорта Покрет За Окрет жели да подржи ову трку која пружа могућност одличне забаве и спортског дружења, и овом приликом позива своје чланове да се пријаве и учествују у што већем броју.

Пријаве се врше путем СМС поруке у форми “име и презиме детета, пријава за "Color Running  трку“, на број 0646499619, најкасније до четвртка 6.10. у 21ч.

Више о самој трци можете пронаћи на адреси: color.running.rs