Menu

СПОРТСКА МЕРЕЊА

labaratorija

Поштовани,
Закажите термин за Мерења у Центру За Спортско Усмеравање "ПОКРЕТ ЗА ОКРЕТ", најсавременијој спортској лабараторији за прећење телесног раста и развоја деце.

Мерења почињу у понедељак 24.10.2016., и обавезна су за све чланове школице спорта. Обављају се сваког радног дана у периоду од 16:30 до 20:00 и суботом од 10:00 до 18:00.

Неопходно је да термин Вашег мерења закажете позивом на број 0606499600, или лично код благајнице у школи за време часова.

clanak

Највећа вредност наше лабараторије је стручни тим, кога води експерт у праћењу телесног раста и развоја деце. Инструменти, системи и процедуре су увежени из Немачке. Протокол мерења је плод 15 година искуства и сарадње са најзначајнијим институцијама у земљи. Изнад свега је чињеница да смо сваког дана у раду са децом кроз све спортске активности и системом мерења и тестирања које су нам омогућиле да изфилтрирамо стварно корисне и ефикасне вежбе, програме, спортске активности од оних који то нису за правилно формирање и телесни развој деце.

Нова локација наше спортске лабараторије је булевар Михајла Пупина 11, блок 21.

mapa

Веома нам је тешко да Вам саопштимо али наше искуство и свакодневна пракса у раду са децом нису у сагласности са саветима и препорукама физијатара.
Ми смо сигурни да су само мишићи ти који могу да имају функцију држања и кретања тела детета и да је једино могуће њиховим развојем успоставити правилан раст и развој деце.

Пливање ту ништа не помаже!!! Нити спорт и физичка активност сама по себи.

Нужно је програмирати индивидуалан специфичан комплекс вежби у складу са измереним мишићним слабостима и постуралним дисбалансом и предложити спортску активност која иде у прилог индивидуалнОм програму.

Физијатри не знају да вас посаветују који програм вежби нити који спорт. За то нису школовани, немају свакодневну праксу у раду са децом кроз спорт, неки се никад нису ни бавили спортом.

Ако су детету потребни улошци саветујемо да их направите код нас!

Истраживање путем случајног узорка деце која носе наше улошке годину дана показало је да код свих 13 испитаника постигнуто значајно побољшање. Израђујемо јединствене улошке за корекцију стопала, држање тела и кретање деце. Улошци имају задатак да јачају ослабеле или релаксирају пренапрегнуте мишиће стопала и подколенице и тако створе идеалну потпору за кретање или држање свих горњих сегмената тела.