Menu

СКИЈАЊЕ СА ШКОЛИЦОМ (ВИДЕО)

Skijanje

Време проведено на Зимским камповима школице спорта Покрет За Окрет је за све учеснике кампова незаборавно. Фотографије и видео записи су ту да нас увек подсете како смо учили и научили да скијамо, како смо се забављали и провели, и какве смо другаре стекли.

Свакога дана, током трајања кампа, се сваки појединац снима како учи да скија односно како напредује. Након завршеног скијашког дана, организујемо два часа где путем видео бима сви заједно анализирамо како смо тог дана скијали, шта смо научили и шта треба да поправимо да бисмо напредовали.

Да вредно радимо, учимо и уз све то уживамо погледајте на снимку испод:

Сваки Зимски камп је авантура за себе, али ми желимо да свака наша авантура буде максимално испуњена и због тога посећујемо скијалишта на којима је ноћно скијање један од обавезних садржаја.

Какво је уживање скијати ноћу погледајте на снимку испод:

Наши Зимски кампови су изузетно популарни међу свим дечијим узрастима. Један од основних разлога је тај што свако са нама проскија и научи да самостално спусти падину. Посвећеност, искуство и методичка поткованост наших професора инструктора пружа могућност да сваки почетник веома брзо научи да скија.

Како уче да скијају неки од бивших почетника погледајте на снимку испод:

Информације у вези ски кампова: 064 190 35 77