Menu

ИНДИВИДУАЛНО ВЕЖБАЊЕ У ЦЕНТРУ ЗА СПОРТСКО УСМЕРАВАЊЕ

Vezbanje

Саставни део школице спорта Покрет За Окрет чини и Центар за спортско усмеравање, који се од 01.06.2016. налази на новој адреси, Булевар Михајла Пупина 11, Нови Београд. Центар за спортско усмеравање чине спортска лабараторија за праћење телесног развоја и опремљена сала за индивидуално вежбање.

Овакав простор нам је пружио могућност да од 01.Октобра започнемо са индивидуалним вежбањем и радом како са децом тако и са одраслима.

Индивидуално вежбање подразумева рад на отклањању лоших држања тела, корекцији држања ногу, развоју сводова стопала, корекцији хода, трчања, развој координације, повећање спортских перформанси младих спортиста.

ind2

Комплетан рад је подржан активношћу спортске лабараторије, где се након обављених мерења и анализа тачно утврде узроци настанка одређеног проблема и на основу тога прави посебан програм вежбања за сваког члана.

Практично, на једном месту постоји све што је данас деци потребно да правилно расту и да се правилно развијају.

Програм вежбања спроводе професори физичког васпитања са дугогодишњим искуством у реализовању различитих програма вежбања.

У случају откривања настанка озбиљних постуралних поремећаја као што су сколиоза и кифоза, у нашем центру такође постоји могућност да се такви проблеми успешно решавају. Програм корекције деформитета кичме (сколиоза, кифоза) спроводи МСц Никола Јевтић, регионални инструктор Шрот (Schroth) методе. Шрот (Schroth) метода је настала у Немачкој и представља један од најуспешнијих метода у корекцији сколиозе и кифозе.

ind3

Ближе информације о нашем центру и програмима вежбања можете добити позивом на број 0646499621.